Vakuutusten kilpailutus

Kokonaisvaltaista vakuutusmeklaripalvelua

Vakuutusten kilpailutuspalvelu

Vakuutukset kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, vaikka yhteistyö oman yhtiön kanssa toimisikin moitteetta. Kilpailuttaminen ei ole epäluottamuslauseke omaa vakuutusyhtiötä kohtaan, vaan osa järkevää oman yrityksen taloudenpitoa ja riskienhallintaa. Kilpailuttaminen on ainoa tapa tietää, kuinka omien vakuutusten hinta sijoittuu markkinoiden yleiseen hintatasoon. Myös vakuutusehdoissa on eri yhtiöiden kesken merkittäviä eroja, jotka tulee kilpailutuksessa huomioida.

Kilpailuttamisen tarve voi myös liittyä monenlaisiin muutoksiin, kuten toiminnan ja henkilöstömäärän kasvuun, laajentumiseen uusille aloille, kalusto- tai kiinteistöhankintoihin. Vakuutuksia kilpailutettaessa etsimme asiakkaallemme markkinoiden sopivimman ja kilpailukykyisimmän vakuutusturvan. Vakuutusmaksujen säästöt eivät ole ensisijainen kriteerimme suositellessamme vakuutuksia asiakkaillemme, vaan tärkeintä on löytää asiakkaan riskinkantokyvylle ja -halulle sopivin vakuutusratkaisu. 

Kilpailuttaminen kauttamme on asiakkaalle helppoa, lähes kaiken voi hoitaa vaikka etänä! Asiakas säästyy eri yhtiöiden edustajien tapaamisilta, sekä eri vakuutusmuotojen, -ehtojen ja hintojen vertailulta. Teemme vakuutusyhtiöiden tarjouksista selkokielisen kirjallisen vertailun ja annamme oman suosituksemme sopivimmasta vakuutusturvasta. Asiakkaalle jää tehtäväksi vain sopivan vakuutusturvan valinta.

Sinustako uusi yhteistyökumppanimme?

Laitetaan kilpailutusprojekti heti käyntiin. Soita tai laita viestiä niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!