Palvelumme

Kokonaisvaltaista vakuutusmeklaripalvelua

Pidämme hyvää huolta vakuutusturvastanne, jotta te voitte keskittyä olennaiseen.

 

Miksi valita meidät?

Vakuutusasioiden hoito ei jää roikkumaan

Toiminnan muuttuessa joko laajudessaan tai liiketoiminnassaan vakuutuksien päivittäminen helposti jää hoitamatta. Ulkoistaessasi työn meille varmistat, että niin kilpailuttaminen kuin turvan tason päivitykset hoidetaan aina maaliin asti!

Ajamme pelkästään asiakkaidemme etuja

Vakuutusmeklarina edustamme vain ja ainoastaan asiakastamme. Pyrimme yksinkertaisuudessaan löytämään asiakkaallemme markkinoiden parhaimman vakuutusratkaisun, joka ei välttämättä ole se halvin mutta asiakkaan riskinkantokyvylle ja -halulle sopivin vakuutusratkaisu.

Vakuutusmeklarin käyttö takaa riippumattoman ratkaisun

Vakuutusmeklari on vakuutusalan puolueeton asiantuntija. Meklarin palvelu ei ole sidoksissa vakuutusyhtiöiden etuihin ja siten markkinoiden vakuutustarjonnasta saa kauttamme täysin sitoutumattoman näkemyksen.

Säästämme asiakkaillemme selvää rahaa

Säästöt syntyvät sekä alempien vakuutusmaksujen muodossa, että yrittäjän oman ajan säästön kautta. Vakuutusasioiden hoito on aikaavievää puuhaa ja eri yhtiöiden vakuutustuotteiden vertailuun uppoava aika voi yllättää.

Varmistamme asiakkaillemme riittävän vakuutusturvan

​Vakuutuksia kilpailutettaessa on hinnan lisäksi kyse myös asiakkaan yksilöllisistä riskeistä, joiden kartoittamiseen meklarin laajaa ammattitaitoa kannattaa hyödyntää.

Kaikkia vakuutusasioitanne hoitaa sama henkilö

Hoitopalveluasiakkaana toimimme edustajananne kaikissa vakuutusasioissa. Lisäksi verrattuna vakuutusyhtiön yhteyshenkilöön, meiltä saat halutessasi vaikka vuosittaisen vakuutusten kilpailutuksen.

Vakuutusten kilpailutus

Vakuutuksia kilpailutettaessa etsimme asiakkaallemme markkinoiden sopivimman ja kilpailukykyisimmän vakuutusturvan. Tärkeintä on löytää asiakkaan riskinkantokyvylle ja -halulle sopivin vakuutusratkaisu.

Vakuutusten hoitopalvelu

Tarjoamme joustavaa vakuutusten hoitopalvelua, joka voidaan räätälöidä yksilöllisesti asiakkaalle sopivaksi kokonaisuudeksi. 

Vahinkokonsultointi

Tarjoamme asiantuntevaa konsulttiapua haastaviin vahinkotapahtumiin ja korvausasioihin.

UKK

Kilpailutin juuri itse yrityksemme vakuutukset, onko palvelunne minulle turha?

Ehdottomasti ei! On hyvä että vakuutusten tietoja on jo päivitetty ajan tasalle. Kuitenkin, vakuutusmeklarin palvelussa on kyse paljon muustakin kuin halvemmista hinnoista. Asiantunteva meklari osaa lisäksi ottaa huomioon asiakasyrityksen yksilölliset riskit ja tarkastella vakuutusturvan riittävyyttä kokonaisuutena.

Vaihdoin juuri vuosi sitten vakuutusyhtiötä, kilpailuttaminen ei meidän kohdalla taida olla ajankohtainen nyt pitkään aikaan?

Vakuutuksia kannattaa kilpailuttaa mieluummin liian usein kuin liian harvoin, tällöin ali- tai ylivakuuttamisen riski pienenee. Ainoastaan työntekijöiden lakisääteisen tapaturmavakuutuksen vaihtamista yhtiöstä toiseen on säädelty: sen tulee pysyä vähintään yksi kalenterivuosi samassa yhtiössä. Lisäksi suurin osa asiakkaistamme ei kilpailutuksessa edes vaihda yhtiötä, vaan jatkavat nykyisen yhtiönsä asiakkaina. Yhtiön vaihtaminen ei siis läheskään aina ole kilpailutuksen lopputulos.

Työntekijöiden työtapaturmavakuutusta on turha kilpailuttaa, koska se on kaikilla vakuutusyhtiöillä yksi ja sama tuote, eikö niin?

On totta, että työntekijöiden tapaturmavakuutus on lakiin perustuva. Tällä turvataan työntekijän asemaa vahinkotilanteissa. Tuotteissa on kuitenkin eri vakuutusyhtiöiden välillä tarjolla erilaisia hinnoittelumalleja, joista yrittäjän on hyvä olla tietoinen.

Olen keskittänyt kaikki vakuutukseni yhteen yhtiöön, koska siten saan parhaat edut. Kilpailuttaminen ei voi tällöin kannattaa?

Kokonaan keskittäminen tai kokonaan hajauttaminen ei välttämättä yksin ole perusteena parhain ratkaisu eikä tarjoa parasta vakuutusturvaa. Meklarilla ei saa olla sidoksia yhteenkään vakuutusyhtiöön ja siksi kauttamme saa täysin sitoutumattoman näkemyksen siitä, minkälainen vakuutusratkaisu tarjoaa parhaan turvan juuri teidän yrityksellenne.

Voiko meklarin todella luottaa huolehtivan vakuutusturvastamme?

Vakuutusmeklarilla tulee olla laaja-alaista osaamista alalta, jotta turhilta vahingoilta vältytään ja palvelu tuottaa asiakkaalle lisäarvoa. Meklarin tulee nimenomaan osata tunnistaa riskejä, joita asiakas ei välttämättä itse ole ajatellut. Vakuutusagentilla on erittäin kokenut henkilöstö, taustallaan vuosikymmenien kokemus vakuutusalalta. Vakuutusmeklareilla tulee lisäksi olla lakisääteinen vastuuvakuutus voimassa toimiakseen alalla. Tämä turvaa asiakasta, mikäli meklari työssään tekee virheen ja siitä aiheutuu asiakkaalle vahinkoa.

Meillä on melko vähän vakuutettavaa toimintaa ja omistusta, ei pienen yrityksen varmaan kannata lähteä kilpailuttamaan?

Prosentuaalinen säästö voi silti olla merkittävä ja kuten jo todettu, meklarin palvelusta on asiakkaalle paljon muutakin hyötyä kuin vain halvemmat vakuutusmaksut. Ja kuten sanotaan, "jokainen ostoissa säästetty markka on aina viivan alla".

Haluaisitko keskittyä liiketoiminnassasi vain olennaiseen?

Meillä yrityksesi vakuutukset saavat ansaitsemansa huomion, jotta te voitte keskittyä omaan ydinosaamiseenne!